Pastrav copt cu vin si verdeturi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastravul copt cu vin si verdeturi este un preparat foarte aromat si gustos, pe care trebuie sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia

Ingrediente

    • 4 pastravi curatati
    • 150 ml vin alb sec
    • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
    • 2 linguri zeama de lamaie
    • 2 linguri patrunjel verde tocat
    • 1 lingura marar tocat
    • 2 linguri ulei de masline sau unt topit
    • sare
    • piper alb macinat

Instructiuni de preparare

  1. Amestecati vinul cu restul ingredientelor si lasati pestele la marinat jumatate de ora in amestecul preparat.
  2. Dupa 30 de minute, puneti pestele intr-o tava si adaugati sosul marinat, apoi bagati tava in cuptorul incins si lasati sa se coaca 15 minute. Din cand in cand ungeti pestele cu sosul din tava, ca sa nu se ususce.

Recomandari

Friptura sau Gratar