- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pieptul de curcan umplut sunt de fapt niste rulouri delicioasa, satioasa si foarte aromate pe acre le puteti servi si ca aperitiv.
Ingrediente
- 500 gr piept de curcan
- 300 gr fasole verde fideluta
- 8 felii mozzarella
- 50 ml vin alb
- unt
- 200 gr bacon
- 10 fire sparanghel
- patrunjel verde
- zeama de lamaie
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Taie pieptul de curcan in felii si bate-le cu ciocanul de snitele. Da-le cu sare si putin piper si pune-le suprapuse in frigider, pentru 30 de minute.
- Intre timp, opareste fasolea 2 minute in apa clocotita cu sare si apoi da-o prin jet de apa rece ca sa nu isi schimbe culoarea, si lasa-le sa se scurga.
- Asaza pe fiecare felie de carne una de mozzarella si cateva fire de fasole. Ruleaza cu atentie si infasoara intr-o felie de bacon. Pentru mai multa siguranta, leaga rulourile cu ata.
- Incinge unt intr-o tigaie si prajeste rulourile 2 minute,apoi asaza-le intr-o tava, strecoara sosul de unt deasupra, toarna vinul, sare si piper. Baga tava in cuptorul incins 20 de minute, la foc moderat.
- Opareste sparanghelul 2 minute, caleste-l repede, stropeste cu zeama de lamaie si presara patrunjel.
- Serveste rulourile de curcan cu garnitura de sparanghel si sos de unt si lamaie