- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Puiul cu miere este un preparat delicios, acre se poate servi cu sos de smantana cu usturoi. Pentru un aspect desavarsit adaugati in momentul servirii cateva seminte de susan.
Ingrediente
- 2 pulpe de pui
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri suc de lamaie
- 3 linguri ulei
- 6 linguri miere de albine
- 1 lingurita ghimbir macinat
- 2 lingurite mustar cu boabe
Instructiuni de preparare
- Pulpele de pui se taie in doua la incheietura, se spala, apoi se rumenesc in uleiul incins, avand grija sa le intoarceti pe toate partile, ca sa se rumeneasca frumos.
- Intr-un castronel se amesteca mierea de albine, sucul de lamaie, mustarul, sosul de soia si ghimbirul.
- Dupa ce carnea s-a rumenit, se toarna sosul si se mai lasa pe foc pana cand sosul s-a caramelizat.
- In momentul servirii se pun pulpele pe un platou si se toarna peste ele sosul carameliza.