Pui de caracatita la tigaie

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Multora le plac fructele de mare, dar putini stiu ca desi pare complicat se prepara destul de usor.Pentru asta va oferim o reteta de pui de caracatita la tigaie care se prepara in numai 10 minute iar gustul lor delicios va va surprinde placut!

Ingrediente

    • 1 kg  baby caracatita
    • faina
    • sare
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se curata bine fiecare pui de caracatita si, daca acestea nu sunt foarte marile lasati 1ntregidaca sunt mari taiati-i in bucati mai mici.Dupa ce s-au curatat se spala cu apa rece si se lasa la scurs.
  2. Se pune faina pe o farfurie si se pune o tigaie cu ulei la incins.Se tavalesc caracatitele prin faina, apoi se pun in uleiul incins, sa se prajeasca.Cand devin aurii se scot pe o farfurie in care s-au pus cateva servete de hartie pentru a scurge tot surplusul de ulei, dupa care se pun peste putina sare.
  3. Se serveste fierbinte, ca un fel de mancare principal adaugand cateva felii de lamaie.

Recomandari

Friptura sau Gratar