- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Multora le plac fructele de mare, dar putini stiu ca desi pare complicat se prepara destul de usor.Pentru asta va oferim o reteta de pui de caracatita la tigaie care se prepara in numai 10 minute iar gustul lor delicios va va surprinde placut!
Ingrediente
- 1 kg baby caracatita
- faina
- sare
- ulei
Instructiuni de preparare
- Se curata bine fiecare pui de caracatita si, daca acestea nu sunt foarte marile lasati 1ntregidaca sunt mari taiati-i in bucati mai mici.Dupa ce s-au curatat se spala cu apa rece si se lasa la scurs.
- Se pune faina pe o farfurie si se pune o tigaie cu ulei la incins.Se tavalesc caracatitele prin faina, apoi se pun in uleiul incins, sa se prajeasca.Cand devin aurii se scot pe o farfurie in care s-au pus cateva servete de hartie pentru a scurge tot surplusul de ulei, dupa care se pun peste putina sare.
- Se serveste fierbinte, ca un fel de mancare principal adaugand cateva felii de lamaie.