Pui umplut cu ciuperci unt si patrunjel

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul umplut cu ciuperci unt si patrunjel este reteta de succes pentru un pranz senzational, gustos si foarte aromat.

Ingrediente

    • 1 pui
    • 300 gr ciuperci
    • 3 morcovi
    • 200 gr unt
    • sare
    • 2 legaturi patrunjel verde
    • rozmarin
    • apa
    • ulei
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se spala patrunjelul verde, apoi se toaca marunt si se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Puiul se spala, se desprinde pielea de pe piept si, in spatiul dintre pielita si carne, se pune pasta de unt cu verdeata, apoi se intinde pasta pe toata suprafata puiului.
  2. Se spala si se curata ciupercile si morcovii, apoi morcovii se taie rondele,iar puiul se umple cu cateva ciuperci.
  3. Se pune puiul intr-o tava impreuna cu ciupercile ramase si rondelele de morcovi. Se presara sare, piper si rozmarin, se pune putin ulei si putina apa, apoi se baga tava la cuptor pentru 45 de minute.

Recomandari

Friptura sau Gratar