- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Reteta de pulpe umplute trebuie sa o incercati.Pana si cei mai mofturosi copii o vor indragi datorita gustului delicios si al aspectului desavarsit!
Ingrediente
- 2 pulpe de pui
- 1 morcov
- 1 ardei gras rosu
- 2-3 ciuperci
- 100 gr de telemea de vaci
- 1 ligura ulei de masline
- 250 ml vin alb
- 1 lingura de sos de soia
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Dezosezi pulpele si incerci sa le intinzi cat mai mult.Ai grija sa le dezosezi dintr-o bucata,iar daca e cazul poti sa le bati cu un ciocan de snitele.
- Morcovul si ardeiul ii cureti si ii spali bine, apoi ii tai fasii si ii calesti in ulei de masline. Adaugi si ciupercile curatate si spalate si calesti torul pana scade zeama lasata de ciuperci. Condimentezi cu sare si piper,dupa gust, si pui sosul de soia si lasi sa se raceasca .
- Asezi in mijlocul pulpelor legumele calite si cate o bucata de telemea.Rulezi strans si legi cu ata alimentara ca sa nu iasa umplutura.
- Le asezi intr-o tava unsa cu ulei,torni vinul, si le bagi la cuptor pana se rumenesc frumos. Le mai intorci din cand in cand si le stropesti cu sosul din tava.
- Pulpele umplute se servesc taiate felii mai groase cu garnitura de mix de legume cu orez.