- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rulada de cotlet cu pasta de mici este un preparat pe care il puteti prepara chiar si de Craciun.
Ingrediente
- 1 cotlet desosat
- 150 ml vin alb sec
- pasta de mici
- 6 catei de usturoi
- piper boabe
Instructiuni de preparare
- Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime. Se pune la bait facut din vin, cateii de usturoi pisati, piper boabe, cimbru, si se da la rece circa o jumatate de ora.
- Se scoate de la bait si se pune pe fata fara gresime pasta de mici facuta sul cat s-o cuprinda cotletul pe care in coasem cu grija sa nu piarda suc la fript.
- Se pune pe gratar cu jar nu prea iute si se intoarce mereu, cu pas mic mereu in aceiasi directie,fara ca grasimea sa se arda prea tare si se frige circa 25-30 minute ca sa fie patrunsa si pasta.
- Se poate face si in folie de aluminiu numai ca de frige 45-50 min la foc mai iute.