- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Reteta de rulouri cu sunca si cascaval poate fi servita la masa de Craciun sau de ce nu la un pranz in familie.Poti inlocui carnea de posc cu cea de pui sau de vita.Gustul lor delicios nu se va schimba.
Ingrediente
- 800 gr pulpa de porc
- 3 oua
- pesmet
- 8 felii de cascaval
- 8 felii subtiri de sunca presata
- 2 linguri de lapte
- faina
- ulei pentru prajit
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Tai pupla in 8 bucati si intinzi fiecare bucata de carne pe un blat, apoi o bati bine cu ciocanul de snitele. Le pui intr-un castron, le condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si le vagi in frigider pentru 30 de minute.
- Asezi pe fiecare felie de carne una de sunca si apoi una de cascaval. Rulezi strans. Bati ouale cu laptele si putina sare. Asezi pe o farfurie intinsa faina si pe alta pesmetul. Treci rulourile prin faina, apoi prin ou iar ultima data prin pesmet.
- Intre timp incingi bine uleiul intr-o tigaie si prajesti rulourile pe toate partile. Le scoti pe servete absorbante pentru a se scurge surplusul de ulei.
- Rulourile pot fi servite alaturi de o garnitura de cartofi natur sau prajiti si o salata de muraturi asortate.