Tilapia in crusta de maioneza si parmezan

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tilapia in crusta de maioneza si parmezan este un preparat rapid si foarte gustos pe care il puteti prepara cu orice fel de peste alb.

Ingrediente

    • 4 fileuri de tipalia
    • 2 linguri parmezan ras
    • 80 gr unt moale
    • 1 1/2 linguri maioneza
    • 1 lingura suc de lamaie
    • 1 varf de cutit busuioc uscat
    • 1 varf de cutit pudra de ceapa
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

  1. Tapetati cu folie de aluminiu o tava si asezati frumos bucatile de peste si bagati la cuptor pentru 3 minute, apoi intorcdeti-le si mai lsati inca 2 minute.
  2. Separat, amestecati restul ingredientelor si asezati-le peste bucatile de peste si mai lasati la cuptor 3 minute, sa se rumeneasca usor, apoi puteti servi.

Recomandari

Friptura sau Gratar