- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tilapia in crusta de maioneza si parmezan este un preparat rapid si foarte gustos pe care il puteti prepara cu orice fel de peste alb.
Ingrediente
- 4 fileuri de tipalia
- 2 linguri parmezan ras
- 80 gr unt moale
- 1 1/2 linguri maioneza
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 varf de cutit busuioc uscat
- 1 varf de cutit pudra de ceapa
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
- Tapetati cu folie de aluminiu o tava si asezati frumos bucatile de peste si bagati la cuptor pentru 3 minute, apoi intorcdeti-le si mai lsati inca 2 minute.
- Separat, amestecati restul ingredientelor si asezati-le peste bucatile de peste si mai lasati la cuptor 3 minute, sa se rumeneasca usor, apoi puteti servi.