- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Turnedo cu conopida este foarte gustos atat cald cat si rece.Trebuie sa il incercati si dvs.
Ingrediente
- 1 kg muschi de vaca
- 1 franzela
- 4 linguri cu unt sau 125 ml ulei
- sare
- 1 conopida sau 250 gr broccoli
- 1 lamaie
- 200 gr cascaval
- 1 lingura cu mustar
- sare
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6-8 persoane
- Se taie muschiul felii groase de 2 cm, se bat cu lama cutitului, se ung cu mustar si se pun in congelator pentru a se fragezi. Se scot dupa o ora, se prajesc in unt incins, se intorc de mai multe ori ca sa prinda o crusta aurie.
- Se scot intr-o forma de sticla incasabila de Jena in care s-au pus la rand feliile de franzela trase in unt. Fiecare felie de franzela are deasupra cate o felie de musch, iar peste carne se pune conopida fiarta timp de 20 minute si scursa. Se rade cascaval pe toata suprafata formei, se da la cuptor pentru 15 minute ca sa prinda crusta.
- Se serveste cald, cu vin alb. in locul conopidei se poate folosi broccoli.