Carne de vita cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Carnea de vita cu legume este cea mai buna reteta daca doriti ceva cu continut scazut de calorii dar care sa va ofere in acelasi timp si o senzatie de satietate.

Ingrediente

    • 400 gr carne de vita (pulpa)
    • 1 ceapa
    • 1 dovlecel
    • 1/2 ardei gras
    • 3 catei de usturoi
    • 4 rosii in bulion
    • 1 rosie proaspata
    • 300 gr tagliatele verzi ( cu spanac)
    • 40 gr unt
    • 2 linguri ulei
    • busuioc uscat
    • cimbru
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb pastele al dente in apa cu sare, apoi se scurg bine de apa.
  2. Carnea de vita se taie bucati potrivite si se prajesc in ulei bine incins, pe toate partile,apoi se scot pe o farfurie. In grasimea ramasa, se caleste ceapa tocata marunt, adaugand treptat ardeiul gras curatat si taiat cubulete si dovlecelul feliat. Se lasa sa se caleasca totul pentru 15 minute, adaugand daca e nevoie o cana cu apa.
  3. Cand toate legumele s-au inmuiat se adauga carnea de vita,rosiile in bulion taiate bucati mici, se condimenteaza, dupa gust, cu usturoiul zdrobit,busuioc, cimbru, sare si piper. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute, apoi se transfera totul pe un platou.
  4. Se servesc cu tagliatelele  trase in unt incins, fierbinti.

Recomandari

Mancaruri