Cocos sote

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Reteta de cocos sote este cunoscuta de multe gospodine, insa putine se incumete sa o prepare deoarece pare complicata. Aroma si gustul ei este un avantaj pentru bucatareasa care il va prepara.

Ingrediente

    • 1 cocos mediu
    • patrunjel verde
    • marar verde
    • ulei
    • 3 catei de usturoi
    • 10 ciuperci albe mici
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Cocosul se curata, se spala bine sub jet de apa rece, apoi se pune sa se friga intr-o cratita cu ulei, usturoiul pisat, sare, putin piper macinat si verdeata tocata marunt. Se adauga 200 ml apa, se acopera cratita cu un capac si se fierbe 30-40 de minute in cuptor.
  2. Din cand in cand se intoarce ca sa se friga uniform. Inainte de a fi  gata cu 15 minute se pun ciupercile intregi, se acopera si se lasa in cuptor sa fiarba pana scade zeama lasata de ciuperci si ramane numai sosul.

Recomandari

Mancaruri