- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cand doriti un preparat gustos dar nu doriti sa stati prea mult in bucatarie, atunci este momentul sa preparati cartofi cu ciuperci. O data gustata aceasta reteta va devenii preferata dvs.
Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 500 gr ciuperci
- 2 cepe
- 2 linguri cu ulei
- sare
- piper macinat
- 2 linguri cu margarina topita
- marar tocat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 6 persoane
- Se curata ceapa, se toaca,apoi se caleste in ulei 2-3 minute.
- Se spala ciupercile, se taie sferturi, iar coditele se toaca marunt si se pun impreuna peste ceapa si se fierb inabusit 15 minute.
- Cartofii se spala cu peria, se pun sa fiarba in apa calda cu sare, se scot cand coaja a crapat usor si se curata. Se taie felii subtiri, se asaza in vas de sticla incasabila uns cu margarina topita: un strat de cartofi, un strat de ciuperci, marar tocat, iar cartofi si ciuperci. Se tin in cuptor 20 minute, se servesc cu salata de sezon si paine uscata.