Musaca greceasca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Musacaua greceasca este un preparat pe cat de aromat pe atat de gustos. Trebuie sa preparati si dvs aceasta reteeta deoarece veti fi uimita cat de buna este.

Ingrediente

    • 250 gr carne de vita
    • 100 gr cascaval
    • 5 vinete
    • 1 ou
    • scortisoara macinata
    • ulei pentru prajit
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata vinetele de coaja, apoi se taie felii, pe lungime. Se oparesc apoi feliile de vinete in apa clocotita, se sterg, apoi se prajesc in ulei incins.
  2. Se toaca carnea, care apoi se amesteca cu cascavalul ras, sare, piper macinat si un varf de cutit de scortisoara macinata.
  3. Se asaza felii de vinete intr-un vas termorezistent, se acopera cu un styrat din tocatura de carne, se repeta straturile pana se termina compozitiile. Se toarna deasupra oul batut si se pune musacaua in cuptor sa se gratineze timp de 45 de minute.

Recomandari

Mancaruri