Orez cu mazare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Orezul cu mazare se prepara rapid si este foarte gustos. Il puteti prepara de post sau cu carne.

Ingrediente

    • 200 gr orez
    • 2 cepe
    • 1 borcan de 500 gr mazare conservata
    • 1 lingura cu bulion de rosii
    • 150 ml ulei
    • patrunjel si marar tocate
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Se curata ceapa, se taie in forma de pestisori si se caleste in ulei. Dupa 5 minute se adauga orezul ales si spalat, se amesteca bine.
  2. Se adauga apa, se lasa 10 minute pe foc pana nu mai are lichid. Mazarea se spala, se scurge, se pune peste orez odata cu bulionul de rosii. Se acopera cu apa, se fierbe 20 minute, se serveste mancarea calda, cu verdeata deasupra

Recomandari

Mancaruri