- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sardinele cu ierburi aromate cu siguranta va deveni preparatul dvs preparat.In numai 20 de minute este gata o masa delicioasa, sanatoasa si plina de vitamine si minerale!
Ingrediente
- 1 kg sardine proaspata
- o lingura amestec de ierburi (cimbru,oregano,maghiran,patrunjel,menta)
- un catel de usturoi
- 200 gr pesmet
- 2 linguri de parmezan ras
- extra virgin ulei de masline
- 3 linguri vin alb sec
- sare
Instructiuni de preparare
- Se curata sardinele, apoi se spala sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
- Se unge o tava cu ulei in acre apoi se asaza pestele, adaugand apoi un amestec facut din amestecul de ierburi, catelul de usturoi taiat feliute subtiri, pesmetul si parmezanul ras.Se presara peste tot pestele, adaugand apoi vinul si putina sare si piper.
- Se baga tava in cuptorul incins si se coace timp de 20 de minute, la foc moderat.