- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
O garnitura de spanac cu orez s-ar putea sa fie exact deliciul usor si savuros pe care il cautai. Adauga ingredientele tale preferate si poti transforma o garnitura simpla intr-un fel principal consistent si delicios.
Ingrediente
- 1 kg spanac
- 4 linguri ulei
- 200 ml pasta de tomate
- 1 lingura zeama de lamaie
- 150 gr orez
- 1 ceapa
- marar verde
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Se curata ceapa, se spala, se toaca, apoi se pune intr-o cratita cu unt, pe foc mic, sa se inmoaie.
- Orezul bine spalat se scurge de apa, apoi se pune peste ceapa si cand isi schimba culoarea in galben se adauga pasta de tomate, 500 ml apa, spanacul oparit si se amesteca bine.
- Se adauga zeama de lamaie, sare, piper, mararul verde tocat fin si se introduce cratita la cuptor, pana scade apa, apoi se poate servi.