Tigaie picanta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tigaia picanta este un preparat usor de pregatit, rapid si cu siguranta, vei rezolva problema unei mese pentru musafiri neasteptati!

Ingrediente

    • 2 piepti de pui dezosati, fara piele
    • 1 lingura de ulei de masline
    • 2 dovlecei mici
    • 1 ardei iute
    • 300 ml de supa de legume
    • 2-3 frunze de salvie
    • ghimbir (ras sau pulbere)
    • 2 fire de praz
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Cureti dovleceii si ii speli.Speli si carnea.Apoi tai fasii subirii totul (atat dovleceii cat si pieptii de pui).
  2. Prazul il tai in 3-4 bucati in functie de cat sunt de lungi si apoi ii tai fasii.
  3. Pui uleiul intr-o tigaie la incins si adaugi  fasiile de piept de pui, amestecand  astfel incat carnea sa isi schimbe culoarea pe toate partile. Adaugi ardeiul iute taiat fasii, prazul si duvlecelul si condimentezi cu ghimbir,sare, piper si salvie.
  4. Adaugi supa si lasi totul la fac mare pentru 5 minute, amestecand din cand in cand.
  5. Preparatul este indicat sa se serveasca cat este inca cald.Daca se va raci gustul de picant va fi mai puternic.

Recomandari

Mancaruri