Tigaie picanta- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tigaia picanta este un preparat usor de pregatit, rapid si, cu siguranta, vei rezolva problema unei mese pentru musafiri neasteptati.

Ingrediente

    • 2 piepti de pui dezosati, fara piele
    • 2 lingurite ulei de masline
    • 2 dovlecei mici
    • 1 ardei iute
    • 300 ml supa de legume
    • sare
    • piper
    • 2-3 frunzulite de salvie
    • ghimbir ras proaspat sau pulbere
    • 2 fire de praz

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 60 minute

  1. Cureti legumele si le speli. Speli si carnea. Apoi tai in fasii lungi, cat mai subtiri, atat carnea, cat si legumele. Prazul il tai mai intai in 3-4 parti, in functie de cat de lung e firul, apoi fasii.
  2. Intr-o tigaie de teflon, pui la incins uleiul de masline. Imediat, adaugi fasiile din carne de pui, amestecand in asa fel incat sa-si schimbe culoarea pe fiecare parte.
  3. Adaugi apoi ardeiul iute, prazul si dovleceii, condi-mentezi cu ghimbir, piper si sare. Amesteci totul bine si torni apoi supa. Dupa 1 minut, adaugi 2-3 frunzulite de salvie tocate fin. Mai lasi cam 5 minute la foc iute, amestecand din cand in cand. Servesti preparatul cat este cald.

Recomandari

Mancaruri