- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tigaia picanta este un preparat usor de pregatit, rapid si, cu siguranta, vei rezolva problema unei mese pentru musafiri neasteptati.
Ingrediente
- 2 piepti de pui dezosati, fara piele
- 2 lingurite ulei de masline
- 2 dovlecei mici
- 1 ardei iute
- 300 ml supa de legume
- sare
- piper
- 2-3 frunzulite de salvie
- ghimbir ras proaspat sau pulbere
- 2 fire de praz
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 60 minute
- Cureti legumele si le speli. Speli si carnea. Apoi tai in fasii lungi, cat mai subtiri, atat carnea, cat si legumele. Prazul il tai mai intai in 3-4 parti, in functie de cat de lung e firul, apoi fasii.
- Intr-o tigaie de teflon, pui la incins uleiul de masline. Imediat, adaugi fasiile din carne de pui, amestecand in asa fel incat sa-si schimbe culoarea pe fiecare parte.
- Adaugi apoi ardeiul iute, prazul si dovleceii, condi-mentezi cu ghimbir, piper si sare. Amesteci totul bine si torni apoi supa. Dupa 1 minut, adaugi 2-3 frunzulite de salvie tocate fin. Mai lasi cam 5 minute la foc iute, amestecand din cand in cand. Servesti preparatul cat este cald.