- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tocanita de miel etse aromata, delicioasa si care nu trebuie sa lipseasca din meniul nici unui adult.
Ingrediente
- 600 gr carne de miel
- 1 ceapa
- 200 ml suc de rosii
- 1 lingura pasta de ardei
- 2 morcovi
- 200 gr ciupercute
- 1 ardei gras rosu
- patrunjel verde
- ulei
- boia de ardei
- sare
Instructiuni de preparare
- Taie carnea in bucati potrivite si pune-le la fiert 5 minute in apa clocotita, apoi scurge-le si da-le printr-un jet de apa rece.
- Incinge 3 linguri de ulei si caleste ceapa si ardeiul taiate marunt. Adauga carnea, pasta de ardei, ciupercutele feliate, morcovii, sare si putina boia de ardei.
- Amesteca usor, cat aromele si legumele sa cuprinda bucatile de carne, si toarna apa sau supa de carne cat sa acopere totul. Lasa sa fiarba incet, amestecand cu grija sa nu sfarame legumele.
- Cand toate s-au patruns, adauga sucul de rosii si lasa sa dea in cateva clocote. Aromatizeaza cu patrunjel si opreste focul. Acopera oala cu capac si las-o cateva minute sa se racoreasca inainte de a servi.