- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tocanita de naut este o mancare orientala, dietetica, ideala pentru zilele de post sau cand suntem la regim sau dieta, avand un continut caloric scazut.
Ingrediente
- 500 gr naut
- 2 catei de usturoi
- 2 cartofi
- 1 lingurita boia dulce
- cateva fire de patrunjel verde
- 1 ceapa
- 250 ml supa de pui
- 3 rosii
- 1 fir de oregano
Instructiuni de preparare
- Nautul se spala bine si se pune la inmuiat de seara pana dimineata.
- A doua zi, nautul se scurge bine si se pune la fiert ion supa calda.
- Se adauga ceapa taiata pestisori, usturoiul, cartofii taiati cubulete, boiaua si firul de oregano. Dupa ce s-au fiert si cartofii, si nautul, se adauga rosiile taiate marunt si se lasa sa mai dea in 2-3 clocote, dupa acre se opreste focul si se adauga patrunjel verde.