Tocanita de pui cu broccoli

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Reteta de tocanita de pui cu broccoli este una din retetele preferate ale acelora dintre dumneavoastra care din motive personale sunt la regim.Datorita continutului crescut de vitamine este pranzul perfect in orice ocazie.

Ingrediente

    • 2 fileuri din piept de pui
    • 150 gr orez
    • 1 ardei gras rosu
    • 150 gr broccoli
    • 1 ceapa
    • 1lingura ulei
    • 1 fir de praz
    • 100 ml supa de pasare
    • 1 lingura praf de curry
    • 1-2 linguri sos de soia
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Pieptul de pui se spala,se sterge cu prosoape absorbante, apoi se taie fasii. Ardeiul, prazul, broccoli si ceapa se spala, se curata, apoi se taie rondele.
  2. Se pune ulei intr-o tigaie si se caleste la foc mic ceapa si carnea, apoi se adauga pe rand prazul,ardeiul si broccoli. Se adauga praful de curry si se lasa sa fiarba la foc mic 5-6 minute.
  3. Intr-o oala cu apa si sare se fierbe orezul, iar cand acesta este fiert se scurge de apa si se asaza pe o farfurie, facand o forma cu ajutorul unei cesti ude.Se adauga carnea cu legumele si se decoreaza totul cu patrunjel verde tocat fin.

Recomandari

Mancaruri