- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Daca doriti o masa sanatoasa plina de vitamine care sa va redea tonusul incercati reteta de vacuta cu miere si veti fii uluiti de bunatatea ei.
Ingrediente
- 1 kg antricot de vacuta
- 1 kg ceapa
- 2 bucati lamai
- 400 gr miere de albine
- pasta de ardei dulce si iute
- 2 kg cartofi
- 1 kg de telina
- 250 ml lapte dulce
- 200 gr unt
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Se taie carne cubulete si se caleste in unt cu putin ulei. Cand este aproape calita se adauga ceapa taiata fideluta, jumatate din cantitatea de miere, pasta de ardei, se completeaza cu apa si se lasa la fiert pana se partunde carnea.
- Separat punem la fiert telina si cartofii din care facem un piure cu laptele si putin unt.
- Carnea cand este gata se orneaza cu felii de lamaie decojite si restul de miere.