Vinete cu macaroane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Macaroane cu vinete sau melanzane sunt o combinatie greu de imaginat, dar preparate italieneste sunt absolut delicioase. Parmezanul in combinatie cu vinetele fac din aceste macaroane cu vinete un preparat plin de savoare, pe care nu trebuie sa-l ratati.

Ingrediente

    • vinete
    • parmezan
    • sos de rosii
    • macaroane
    • unt
    • ulei pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Se taie vinetele felii de 1 cm si se prajesc in ulei incins. Macaroanele se fierb si dupa ce se scurg de apa se amesteca cu parmezanul ras si unt.
  2. Intr-o tava termorezistenta se asaza un rand de macaroane si unul cu felii de vinete si se repeta randurile pana se termina ingredientele. Se mai presara deasupra parmezan ras si se introduc in cuptorul incins sa se rumeneasca frumos.
  3. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se stropesc cu sos de rosii si se pot servi.

Recomandari

Mancaruri