- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Lasagna cu ciuperci si ricotta este un preparat delicios, aromat si foarte usor de preparat...
Ingrediente
- 24 foi de lasagna
- 2 legaturi patrunjel verde
- 350 gr branza ricotta
- 3 linguri pesmet
- 20 gr unt
- 150 ml lapte
- 500 gr ciuperci
- 75 gr unt
- 2 oua
- 100 gr parmezan
- sare
- 1 lingurita faina
- piper negru macinat
Instructiuni de preparare
- Pentru inceput se pun foile de lasagna sa fiarba in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scot si se scurg de apa.
- Ciupercile se curata si se spala in apa rece, apoi se toaca marunt si se calesc in unt amestecat cu putin ulei de masline., Dupa ce ciupercila s-au rumenit putin,se lasa sa se raceasca, apoi se adauga branza ricotta, ouale batute, pesmetul, laptele si verdeata tocata amrunt.
- Se asaza intr-o tava tapetata cu unt si parmezan , un strat de foi si se pune un strat de compozitie, apoi iarasi foi si tot asa pana se termina toate ingredientele. Se acopera tava cu hartie de copt si se baga la cuptor 30 de minute, apoi in momentul servii se decoreaza cu patrunjel verde.