Paste cu ton

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastele cu ton sunt foarte satioase si usor de preparat, fiind genul de mancare pe care o prepari cand au sosit deja invitatii.

Ingrediente

    • 300 gr paste fusilli/penne/spaghete
    • 1 lingura ulei de masline
    • 1 lingura zeama de lamaie
    • 2 catei de usturoi
    • frunze de busuioc
    • 1 conserva ton in ulei
    • 2 linguri parmezan ras
    • ketchup picant
    • 1 legatura patrunjel verde
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb pastele al dente in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se scurg si se calesc usor cu o lingura de ulei de masline.
  2. Separat, se amesteca pestele scurs de uei si maruntit, cu zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, 4 linguri de ketchup picant, patrunjel si busuioc tocate, sare si piper, dupa gust.
  3. Se toarna sosul peste paste, se amesteca usor pentru a nu se zdrobi si se servesc imediat, presarate cu parmezan ras si patrunjel verde tocat fin.

Recomandari

Paste