- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ravioli cu branza si sos de rosii este o reteta delicioasa si foarte aromata pentru un pranz pe cat de gustos pe atat de satios.
Ingrediente
- 250 gr ravioli cu branza
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 leg patrunjel verde
- 1 conserva de rosii
- 1 lingura unt
- 1 lingura cascaval ras
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Pune pastele la fiert in apa cu sare si lasa-le 15 minute, apoi scurge-le intr-o sita.Cand pastele s-au scurs asaza-le pe un platou si presara cascavaul peste ele cat sunt inca fierbinti, ca sa se topeasca.
- Curata ceapa si pune-o si pe ea la fiert intreaga. Scoate ceapa si paseaza-o marunt cu un blender impreuna cu usturoiul pisat marunt.
- Topeste untul si pune ceapa pasata si rosiile decojite, taiate in bucati marunte. Lasa la fiert pana ce capata consistenta potrivita, iar la final potriveste gustul de sare si piper.
- Serveste pastele cu cateva linguri de sos si putin patrunjel proaspat tocat.