Ravioli cu branza si sos de rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ravioli cu branza si sos de rosii este o reteta delicioasa si foarte aromata pentru un pranz pe cat de gustos pe atat de satios.

Ingrediente

    • 250 gr ravioli cu branza
    • 1 ceapa
    • 1 catel de usturoi
    • 1 leg patrunjel verde
    • 1 conserva de rosii
    • 1 lingura unt
    • 1 lingura cascaval ras
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pune pastele la fiert in apa cu sare si lasa-le 15 minute, apoi scurge-le intr-o sita.Cand pastele s-au scurs asaza-le pe un platou si presara cascavaul peste ele cat sunt inca fierbinti, ca sa se topeasca.
  2. Curata ceapa si pune-o si pe ea la fiert intreaga. Scoate ceapa si paseaza-o marunt cu un blender impreuna cu usturoiul pisat marunt.
  3. Topeste untul si pune ceapa pasata si rosiile  decojite, taiate in bucati marunte. Lasa la fiert pana ce capata consistenta potrivita, iar la final potriveste gustul de sare si piper.
  4. Serveste pastele cu cateva linguri de sos si putin patrunjel proaspat tocat.

Recomandari

Paste