Tagliatelle cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta delicioasa de tagliatelle cu legume este dovada ca o mancare poate fi gustoasa si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 400 rg tagliatelle
    • 3 ardei kapia copti
    • 125 gr cascaval
    • piper negru macinat
    • 50 gr unt
    • 2 lingurite otet balsamic
    • 3 dovlecei
    • 4 rosii
    • sare
    • 2 linguri ulei de masline
    • busuioc verde

Instructiuni de preparare

  1. Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se trec prin jet de apa rece, acoperindu-le dupa ce s-au scurs cu un capac , ca sa nu se usuce.
  2. Legumele se curata si se spala cu apa rece.Se taie dovleceii fasii subtiri, ardeii copti si rosiile se taie cubulete, apoi impreuna cu ceapa tocata marunt se calesc in putin ulei. Se lasa sa se inabuse usorsi, dupa ce legumele s-au inmuiat se amesteca cu pastele.
  3. Se stropesc cu ulei de masline si cu otetul balsamic, se mai adauga sare si pper, apoi se servesc ornate cu parmezan ras, cascaval ras si frunze de busuioc proaspat.

Recomandari

Paste