Pizza cu sunca si ciuperci- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta pizza cu sunca si ciuperci se prepara foarte repede pentru ca blaturile folosite pot fi din cele semipreparate.

Ingrediente

    • blat de pizza
    • 100 gr ciuperci
    • 100 gr sunca
    • doua felii de kaizer
    • o ceapa verde
    • 2 oua
    • 90 ml lapte
    • 3 linguri ulei
    • ketchup dulce
    • 50 gr cascaval
    • o lingura de margarina
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • busuioc

Instructiuni de preparare

  1. Tocati ceapa, caliti-o in putin ulei dupa care adaugati ciupercile, sunca si kaiezerul taiate cubulete  si lasati sa se inabuse cateva minute. Amestecati ketchup-ul cu putina apa, busuioc, cimbru, sare si piper. Treceti prin lapte blatul de pizza , prin ou batut si prajiti-le in ulei pe ambele parti.
  2. Asezati blatul in tava unsa cu margarina, acoperiti cu continutul de legume si mezeluri, turnati ouale batute, ketchup-ul, iar la final presarati cu cacaval ras. Cuptorul trebuie preincalzit, iar pizza se lasa sa se coaca pentru 5-10 minute la foc mediu.

Recomandari

Pizza