- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta pizza cu sunca si ciuperci se prepara foarte repede pentru ca blaturile folosite pot fi din cele semipreparate.
Ingrediente
- blat de pizza
- 100 gr ciuperci
- 100 gr sunca
- doua felii de kaizer
- o ceapa verde
- 2 oua
- 90 ml lapte
- 3 linguri ulei
- ketchup dulce
- 50 gr cascaval
- o lingura de margarina
- sare
- piper
- cimbru
- busuioc
Instructiuni de preparare
- Tocati ceapa, caliti-o in putin ulei dupa care adaugati ciupercile, sunca si kaiezerul taiate cubulete si lasati sa se inabuse cateva minute. Amestecati ketchup-ul cu putina apa, busuioc, cimbru, sare si piper. Treceti prin lapte blatul de pizza , prin ou batut si prajiti-le in ulei pe ambele parti.
- Asezati blatul in tava unsa cu margarina, acoperiti cu continutul de legume si mezeluri, turnati ouale batute, ketchup-ul, iar la final presarati cu cacaval ras. Cuptorul trebuie preincalzit, iar pizza se lasa sa se coaca pentru 5-10 minute la foc mediu.