- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pizza de casa trebuie sa o incercati pentru ca este foarrte buna si gustoasa.
Ingrediente
PENTRU ALUAT:
- 1 kg faina + pentru framantat
- 2 plicuri drojdie uscata
- 1 lingurita sare
- 3 lingurite zahar
- 2 oua
- 50 ml ulei
- lapte praf
- apa
PENTRU UMPLUTURA:
- salam
- 2 ardei grasi
- cascaval
- ciuperci
- 4 oua
- pasta de tomate
- ardei iute optional
- ketchup pt pizza.
Instructiuni de preparare
- Se pune faina intr-un castron mai mare cu plicurile de drojdie, se amesteca, se adauga zaharul, sarea, ouale, laptele praf, uleiul, se amesteca, se adauga apa calduta ca pentru paine si se framanta bine, bine adaugand faina dupa necesitate cam 10 minute. Se acopera cu un servet curat si se lasa la crescut cam 1 ora si jumatate.
- Se intinde o foaie pe marimea tavii,se coace la foc potrivit cam 10 minute,se intoarce pe partea cealalta si se pune salam,cascaval,ardei, taiate feliute,se toarna ouale batute,bulion sau ketchup. Se mai coace 10-15 minute.