- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta pizza economica nu numai ca este rapida, dar necesita ingrediente comune si putine, iar umplutura ramasa se poate pasta la congelator.
Ingrediente
- 1 pachet carne tocata
- o cutie rosii in bulion
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- o cutie ciuperci sau 200 gr ciuperci proaspete
- cateva masline
- putin salam/ carnat/ afumatura
- o lingurita Delikat
- 1-2 paini
- branza/ cascaval
- ketchup
Instructiuni de preparare
- Se taie zarzavatul bucatele mici si se inabusa cu putin ulei si Delikat. Se adauga rosiile din conserva taiate marunt si carnea tocata si se mai fierb inabusit 15 minute, amestecand din cand in cand astfel incat sa devina oarecum omogen amestecul.
- Se taie painea pe lungime in felii de cca. 2 cm grosime (se poate folosi si paine rotunda), se acopera cu amestecul de carne in strat de un deget, se adauga ciupercile, se rade branza/cascaval deasupra si se orneaza cu ketchup. Se asaza in tava unsa cu putin ulei si se tin in cuptorul incalzit din timp pana cand se topeste branza de deasupra (15-20 min la foc potrivit).