- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pentru momentele cand doriti un rasfat delicios va oferim o reteta de briosa, care poate fi imbunatatita cu stafide, nuci sau ciocolata.
Ingrediente
- 130 gr faina
- 4 oua
- 130 gr zahar
- 130 gr unt
- 1 plic zahar vanilat
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron se pune untul la temperatura camerei si se bate pana se obtine o crema. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si se bate iarasi 10 minute, apoi se adauga treptat ouale si se bate bine dupa fiecare. Se adauga faina si se bate la fel de bine.
- Se ung cu unt formele de briose, se presara cu faina, apoi se toarna compozitie, cate un sfert din inaltimea formelor. Formele pline se pun intr-o tava care apoi se baga in cuptorul incins sa se rumeneasca putin.