Negresa cu nuci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Negresa cu nuci este un desert delicios si foaret bun, pe care il puteti prepara chiar si cu o zi iniante de a-l portiona.

Ingrediente

    • 600 gr faina
    • 150 ml ml ulei
    • 50 gr cacao
    • 150 ml apa calduta
    • 1 lingura zahar pudra
    • 150 ml apa rece
    • 2 lingurite praf de copt
    • sare

    PENTRU TAVA:

    • faina
    • ulei

    PENTRU GARNITURA:

    • 200 gr nuci maruntite grosier

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un vas se pun faina, cacaua, zaharul, sarea si praful de copt, apoi se amesteca. Se adauga uleiul si se amesteca iar daca se fac cocoloase, nu e nicio problema. Se adauga apa rece, se amesteca, si apoi se pune apa calduta.
  2. Tava de copt se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul. Se presara nucile si se coace 45 de minute.
  3. Cand prajitura este gata, se  lasa sa se raceasca si apoi se portioneaza si se poate servi.

Recomandari

Prajituri