- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Negresa cu nuci este un desert delicios si foaret bun, pe care il puteti prepara chiar si cu o zi iniante de a-l portiona.
Ingrediente
- 600 gr faina
- 150 ml ml ulei
- 50 gr cacao
- 150 ml apa calduta
- 1 lingura zahar pudra
- 150 ml apa rece
- 2 lingurite praf de copt
- sare
PENTRU TAVA:
PENTRU GARNITURA:
- 200 gr nuci maruntite grosier
Instructiuni de preparare
- Intr-un vas se pun faina, cacaua, zaharul, sarea si praful de copt, apoi se amesteca. Se adauga uleiul si se amesteca iar daca se fac cocoloase, nu e nicio problema. Se adauga apa rece, se amesteca, si apoi se pune apa calduta.
- Tava de copt se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul. Se presara nucile si se coace 45 de minute.
- Cand prajitura este gata, se lasa sa se raceasca si apoi se portioneaza si se poate servi.