Prajitura intoarsa cu ananas

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura intoarsa cu ananas se prepara usor si, daca nu aveti acest amestec de tortul puteti prepara repede un aluat de pandispan.

Ingrediente

    • 75 gr unt
    • 300 gr zahar brun
    • 1 cutie de compot de anans, rondele
    • 10 cirese
    • 1 cutie amestec pentru tort

Instructiuni de preparare

  1. Intr-o tigaie se topeste untul la foc mare, apoi se ia de pe foc si se presara zaharul brun, repartizandu-l uniform peste untul topit. Aranjati peste zahar rondelele de ananas, puneti cate o cireasa in cetrul fiecarei rondele.
  2. Preparati blatul conform indicatiilor de pe ambalaj si turnati-l in tigaie, peste rondelele de ananas.
  3. Introduceti tigaia in cuptor si coaceti exact atata timp cat scrie pe cutia mixului de tort, apoi scoateti din cuptor si lasati 10 minute sa se racoreasca.
  4. Acoperiti tigaia cu un platou mare de servire si rasturnati prajitura dintr-odata, apoi lasati-o sa se raceasca inainte de a o portiona si servi.

Recomandari

Prajituri