- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Prajitura intoarsa cu ananas se prepara usor si, daca nu aveti acest amestec de tortul puteti prepara repede un aluat de pandispan.
Ingrediente
- 75 gr unt
- 300 gr zahar brun
- 1 cutie de compot de anans, rondele
- 10 cirese
- 1 cutie amestec pentru tort
Instructiuni de preparare
- Intr-o tigaie se topeste untul la foc mare, apoi se ia de pe foc si se presara zaharul brun, repartizandu-l uniform peste untul topit. Aranjati peste zahar rondelele de ananas, puneti cate o cireasa in cetrul fiecarei rondele.
- Preparati blatul conform indicatiilor de pe ambalaj si turnati-l in tigaie, peste rondelele de ananas.
- Introduceti tigaia in cuptor si coaceti exact atata timp cat scrie pe cutia mixului de tort, apoi scoateti din cuptor si lasati 10 minute sa se racoreasca.
- Acoperiti tigaia cu un platou mare de servire si rasturnati prajitura dintr-odata, apoi lasati-o sa se raceasca inainte de a o portiona si servi.