Sarlota de ciocolata- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sarlota de ciocolata poate fi servita atat ca tort, prajitura cat si in cupe individuale care se servesc reci cu frisca si fulgi de ciocolata.

Ingrediente

    • 5 oua
    • 8 foi de gelatina
    • 1 kg frisca
    • 250 gr zahar tos
    • 250 ml lapte dulce
    • 100 gr ciocolata

Instructiuni de preparare

  1. Se bat ouale intregi cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in lapte, se toarna tot laptele si se pune vasul pe  foc mic, amestecand mere pana se ingrosa, fara insa sa dea in foc. Se ia vasul de pe foc si se amesteca continuu, se adauga ciocolata dizolvata in 2 linguri de lapte fierbinte, apoi se adauga  500 gr frisca.
  2. Se toarna crema obtinuta intr-un vas udat cu apa si se pune la frigider. Cand  s-a intarit se imbraca sarlota in restul de frisca si se poate servi.

Recomandari

Prajituri