Sarlota norvegiana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sarlota norvegiana este un desert rapid de vara, aromat, gustos, si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 30 buc biscuiti fragezi pentru copii
    • 250 gr frisca
    • 100 ml apa
    • 3 linguri lichior
    • 150 gr crema de vanilie
    • 5 linguri dulceata de caise verzi

Instructiuni de preparare

  1. Se unge cu unt o forma de tort, se tapeteaza apoi fundul si marginile ei cu biscuiti inmuiati in apa cu lichior. Se umple apoi forma, alternand randuri de frisca amestecat cu fructele din dulceata, cu randuri de biscuiti inmuiati. Se termina cu un rand de biscuiti, apoi se baga prajitura la frigider pana a doua zi, asezand un capac si o greutate deasupra.
  2. Cand se serveste, se rastoarna prajitura pe un platou, se decoreaza cu crema de vanilie si fructe, api se portioneaza.

Recomandari

Prajituri