- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spuma dulce-acrisoara este desertul cel mai indragit in zilele caniculare de vara, pentru ca este usor, racoritor si putin acrisor.
Ingrediente
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 2 portii
Timp de preparare 20 minute+5 minute fierbere+3 ore asteptare
- Foile de gelatina se hidrateaza in cantitatea de apa prevazuta pe pachet. intre timp, branza mascarpone se mixeaza cu ouale si zaharul vanilinat.
- Se adauga gelatina preparata, se amesteca si se varsa in rame metalice speciale asezate pe o farfurie plata.
- Se taie in doua fructele de maracuja si se scoate continutul cu o lingurita. Tot continutul fructelor impreuna cu zaharul se fierbe 3 minute la foc mic si apoi se lasa sa se raceasca.
- Se toarna in ramele metalice umplute cu crema vanilata si se dau la frigider pentru 3 ore. Se servesc cu fructe proaspete si, eventual, biscuiti dulci cu susan.