- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de pui si dovleac este o reteta delicioasa, ideala atat vara cat si iarna.Aceasta salata poate fi servita cu succes ca fel principal, fiind genul de mancare care satisface gusturile si cele mai mofturoase.
Ingrediente
- 2 felii dovleac
- 1 pipet de pui
- 1 varza alba mica
- 100 gr susan prajit
- a salata chinezeasca
- 1 morcov mic
- ulei de masline
- sare
- otet balsamic
Instructiuni de preparare
- Dovleacul se curata, se spala, apoi se taie cuburi care se pun pe gratarul incins. Dovleacul se tine pe gratar pana se patrunde si se inmoaie.
- Peptul de pui se feliaza in bucati cat jumatate de palma si se pun si ele pe gratarul incins, dupa ce dovleacul este gata.
- Salata se spala frunza cu frunza si se taie fasii care se pun intr-un castron incapator. Se adauga varza taiata fideluta si morcovul taiat fasii subtiri.Se amesteca legumele si se adauga peste ele putinulei de masline si otet balsamic.
- Se adauga peste legume dovleacul si puiul si se condimenteaza cu putina sare si putin piper.Inainte de a fi servita salata se presara cu susan prajit.