Salata de pui si dovleac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de pui si dovleac este o reteta delicioasa, ideala atat vara cat si iarna.Aceasta salata poate fi servita cu succes ca fel principal, fiind genul de mancare care satisface gusturile si cele mai mofturoase.

Ingrediente

    • 2 felii dovleac
    • 1 pipet de pui
    • 1 varza alba mica
    • 100 gr susan prajit
    • a salata chinezeasca
    • 1 morcov mic
    • ulei de masline
    • sare
    • otet balsamic

Instructiuni de preparare

  1. Dovleacul se curata, se spala, apoi se taie cuburi care se pun pe gratarul incins. Dovleacul se tine pe gratar pana se patrunde si se inmoaie.
  2. Peptul de pui se feliaza in bucati cat jumatate de palma si se pun si ele pe gratarul incins, dupa ce dovleacul este gata.
  3. Salata se spala frunza cu frunza si se taie fasii care se pun intr-un castron incapator. Se adauga varza taiata fideluta si morcovul taiat fasii subtiri.Se amesteca legumele si se adauga peste ele putinulei de masline si otet balsamic.
  4. Se adauga peste legume dovleacul si puiul si se condimenteaza cu putina sare si putin piper.Inainte de a fi servita salata se presara cu susan prajit.

Recomandari

Salate