Retete de sosuri
Mujdeiul dobrogean este de nelipsit alaturi de peste, fiind delicios chiar si la carnea de pui.
Sosul tartar este un sos aromat, care nu poate lipsi de langa preparatele din peste si de fructe de mare. Pentru ca este perisabil este bine ca sosul sa fie servit imediat ce a fost preparat.
Sosul remoulade trebuie sa il incercati, pentru ca este aromat, gustos si pe care il puteti folosi chiar si la clasicele sandvisuri.
Sosul picant este atat de usor de preparat incat il puteti preparas o data in cantitate mai mare si pastra la frigider. Acest sos picant il puteti servi chiar si la sendvisurile de toata ziua.
Sosul de mustar cu tarhon este un sos aromat si apetisant, pe care il puteti prepara chiar si atunci cand doriti sa serviti un gratar.
Sosul rusesc este un sos foarte aromat, pe care il puteti prepara ori de cate ori aveti preparate din peste ramase de la mesele precedente.
Acest sos clasic de mustar cu siguranta il cunoaste toata lumea, pentru ca este un sos clasic, aromat si pe placul tuturor.
Sosul de icre este un sos delicios, dar trebuie sa aveti mare grija pentru ca este si foarte perisabil.
Sosul italienesc este foarte usor de preparat si la indemana oricui. Acest sos este perfect atunci cand doriti sa oferiti salatelor sau pastelor o aroma unica.
Sosul suedez trebuie sa il incercati pentru ca este atat de aromat incat preparatul cu care se serveste nici nu prea mai conteaza.