Retete de sosuri
Sosul unguresc este un sos aromat si gustos, care nu poate lipsi de langa fripturile aromate.
Sosul de usturoi este foarte gustos si aromat, oferind preparatelor un gust desavarsit.
Sosul de afine se foloseste pentru a decora tartele cu fructe, sau pentru umplerea clatitelor.
Sosul de ciocolata se foloseste pentru decorarea salatelor de fructe cu frisca.
Sosul de lamaie este un sos dulce si foarte aromat, pe care il puteti folosi la servirea tartelor cu fructe.
Sosul cu nuci este sosul perfect pentru torturile si prajiturile de ciocolata.
Sosul de rom este foarte aromat si gustos, mai ales daca il folositi la torturile cu blatul de vanilie.
Sosul sabayon este un sos dulce si aromat care se serveste mai ales la salatele si frigaruile de fructe.
Sosul de vanilie se foloseste, cald sau rece, ca garnitura la diferite dulciuri.
Sosul de vanilie este foarte aromat si usor de preparat, ideal pentru tarte si produse de patiserie.