Retete de sosuri
Sosul frantuzesc este foarte gustos si, daca il folositi la salate veti fi surprins de aroma pe care o poate oferi.
Sosul de hrean este atat de aromat si de gustos incat il puteti servi la orice fel de friputra sau de ce nu, chiar si la sendvisuri in loc de maioneza.
Sosul muselina este un sos de baza pentru legumele natur, dar trebuie sa aveti mare grija pentru ca etse usor perisabil.
Rantasul este baza multor sosuri aromate, fiind pentru sosurile calde, ceea ce este maioneza pentru sosurile reci.
Sosul de ceapa trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si aromat, perfect atat la preparatele reci cat si la cele calde.
Sosul de castraveti acri este un sos racoritor si energizat, care ofera o aroma unica rasolurilor dar si preparatelor din carne de pui.
Sosul Bercy este un sos aromat, pe care il puteti servi cu succes la fripturile din carne de peste.
Sosul de Bordeaux este un sos aromat pe baza de reductie a vinului rosu, si care ofera fripturilor de vita in sange o aroma unica.
Sosul cu ciuperci trebuie sa il incercati deoarece are un mare avantaj. Servit alaturi de o friptura de pui poate fi si sos, dar si o garnitura delicioasa.
Sosul roze pentru rasolul de pasare trebuie sa il incercati pentru ca este atat de usor de preparat.