Sos tartar-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sosul tartar este un sos special si gustos, perfect pentru pestele la gratar.

Ingrediente

    • 200 gr maioneza
    • 3 oua fierte tari
    • 4-5 castraveciori murati
    • 2 linguri cu mustar
    • patrunjel tocat fin

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-8 persoane

Timp de preparare 15 minute

  1. Fierbeti ouale 6 minute, raciti-le in apa 2-3 minute, decojiti si tocati marunt fiecare ou.
  2. Puneti ouale tocate intr-un castron mare impreuna cu castraveciori tocati marunt si patrunjel tocat fin.
  3. Amestecati bine compozitia, apoi turnati peste amestec maioneza si mustarul,si omogenizati.
  4. Sosul tartar se consuma in ziua in care l-ati preparat si se pastreaza intre timp la frigider.

Recomandari

Sosuri