Bors cu carne de vacuta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Bors cu carne de vacuta trebuie sa il incercati deoarece este foarte aromat, gustos si satios.

Ingrediente

    • 750 gr carne de la cap sau de la piept
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • 1 ardei gras
    • 3 rosii
    • 3 linguri de orez
    • 1 litru de bors
    • leustean tocat
    • ou sau smantana
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Speli carnea, o portionezi, o dai in clocot si arunci apa. Umpli oala cu 2 litri de apa rece, dupa ce ai spalat carnea, fierbi acoperit la foc mic. incerci carnea cu furculita si adaugi zarzavatul (fara rosii) taiat fideluta.
  2. Adaugi sare dupa gust si lasi sa fiarba 30 de minute, acresti cu bors fiert separat, adaugi rosiile tocate si fierte in bors, decorezi cu leustean tocat si stingi focul.
  3. Dregi borsulcu ou batut sau smantana, dupa ce s-a racit mancarea 10 minute, apoi servesti cu paine proaspata si ardei iute.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri