Bors cu chitici

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul cu chitici este un bors de peste delicios si foarte gustos.

Ingrediente

    • 1 litru bors
    • 1 morcov
    • 2 cartofi
    • 1 radacina de patrunjel
    • 1 radacina de pastranac
    • 1 legatura de leustean
    • 1 ceapa
    • 1 ardei gras
    • 2 rosii
    • 1 radacina de telina
    • piper macinat
    • sare
    • 1 kg pesti mici

Instructiuni de preparare

  1. Zarzavatul si legumele se curata, se spala, apoi se taie: ceapa feliute, ardeiul in fasii, morcovul, cartofii si zarzavatul in cuburi mici, dupa care se pun la fiert in apa cu sare.
  2. Cand s-au inmuiat, se adauga pestii. Se mai tine putin pe foc, apoi se adauga borsul, fiert separat. La sfarsit, se presara deasupra leustean tocat

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri