- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Borsul cu chitici este un bors de peste delicios si foarte gustos.
Ingrediente
- 1 litru bors
- 1 morcov
- 2 cartofi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 radacina de pastranac
- 1 legatura de leustean
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 2 rosii
- 1 radacina de telina
- piper macinat
- sare
- 1 kg pesti mici
Instructiuni de preparare
- Zarzavatul si legumele se curata, se spala, apoi se taie: ceapa feliute, ardeiul in fasii, morcovul, cartofii si zarzavatul in cuburi mici, dupa care se pun la fiert in apa cu sare.
- Cand s-au inmuiat, se adauga pestii. Se mai tine putin pe foc, apoi se adauga borsul, fiert separat. La sfarsit, se presara deasupra leustean tocat