- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciorba de bucatele este de fapt o delicioasa ciorba de legume cu carne, de vita sau porc, in functie de preferinte.
Ingrediente
- 300-400 gr carne
- 200 gr telina
- 1 morcov
- 1 ceapa
- un patrunjel
- 2 cartofi
- 200 gr conopida
- 1 galbenus
- sare de lamaie
- 100 ml smintina
- sare
- ulei
Instructiuni de preparare
- Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasandu-se sa fiarba cca 1 ora.
- Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 minute in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cand toate sunt fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 minute, ca sa se moaie toate.