Ciorba de bucatele

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de bucatele este de fapt o delicioasa ciorba de legume cu carne, de vita sau porc, in functie de preferinte.

Ingrediente

    • 300-400 gr carne
    • 200 gr telina
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • un patrunjel
    • 2 cartofi
    • 200 gr conopida
    • 1 galbenus
    • sare de lamaie
    • 100 ml smintina
    • sare
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasandu-se sa fiarba cca 1 ora.
  2. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 minute in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cand toate sunt fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 minute, ca sa se moaie toate.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri