Ciorba de ciuperci- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de ciuperci este foarte buna si are un gust special si aromat. Aceasta supa are avantajul ca este satioasa si se poate servi chiar si rece, in zilele de vara.

Ingrediente

    • 500 gr ciuperci
    • 4 litei supa clara de carne
    • 1 pastarnac
    • 3 morcovi
    • 1 rosie
    • 1 ceapa
    • 11 ardei gras
    • smantana
    • 1 galbenus
    • sare
    • frunze de leustean si de patrunjel verde
    • 5 catei de suturoi
    • otet
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei,si cand incep sa se rumeneasca usor se adauga ciupercile ,supa, putina sare ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba  iar la sfarsit se pune mujdeiul.
  2. Se lasa sa fiarba 2 minute si se adauga galbenusul amestecat cu smantina si un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul de sare si piper iar la servire se pune patrunjelul taiat.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri