- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de perisoare de pui este o supa delicioasa, dietetica si aromata, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Ingrediente
- 500 gr carne tocata de pui
- 1 telina
- 2 cepe
- 1 mana de mazare
- sare
- 2 morcovi
- 2 linguri orez
- 2 cartofi
- 1 ou
- piper macinat
- verdeata
- sare
Instructiuni de preparare
- Inabusa o ceapa tocata tocata in putin ulei. adauga 2,3 litri de apa clocotita, putina sare, cartoful taiat in cuburi mari, telina si morcovii in rondele si lasa sa fiarba, acoperind oala cu un capac.
- Amesteca carnea toacata cu orezul fiert, o ceapa tocata amrunt si oul, potriveste de sare si piper, apoi cu palmele umede formeaza perisoare.
- Cand legumele sunt fierte, adauga mazarea, o lingura cu verdeata tocata marunt si perisoarele. Dupa ca au fiert perisoarele, adauga restul de verdeata tocata si opreste focul acoperind oala cu un capac cateva minute.