- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Supa de pui cu coltunasi trebuie sa o incercati pentru ca este aromata, gustoasa si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 600 gr carne de pui
- 1 telina mica
- 2 morcovi
- 2 ardei grasi
- 2 oua
- 200 gr faina
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 capatana de usturoi
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Se curata, se spala si se transeaza carnea, apoi se pune la fiert, spumand-o din cand in cand. Se adauga morcovii, ardeiul si telina, taiate in fasiute si cateii de usturoi intregi. Cand sunt fierte toate, se ia oala de pe foc si se lasa pana se mai racoreste, apoi se scot carnea si zarzavaturile iar zeama se strecoara.
- Se pregateste un aluat din faina, un ou si sare, se intinde si se taie in patrate cu latura de 5 cm. Carnea se toaca, se amesteca bine cu un ou, sare, piper si putin patrunjel, apoi se umplu coltunasii cu aceasta compozitie, se lipesc la margini si se mai fierb 10 minute in supa. Se serveste calda, cu patrunjel tocat.