- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tarta cremoasa cu banane trebuie sa o incercati pentru ca este atat de buna incat va veti dori chiar si o a doua portie.
Ingrediente
- aluat foitaj
- 3 banane
- 500 ml lapte
- 100 gr mix pentru budinca de vanilie
- 500 ml frisca lichida rece
Instructiuni de preparare
- Desfaceti foitajul si intindti-l putin cu sucitorul, apoi tapetati cu el o tava de tarta, imbracand si peretii tartei. Intepati aluatul din loc in loc cu o furculita, apoi bagati tava in cuptor pentru 20 d eminute, pana incepe sa se rumeneasca. Cand este gata scoatei tava din cuptor si lasati-o sa se raceasca.
- Feliati 2 banane si asezati-le peste aluatul copt si racit.
- Intr-un castron mare turnati laptele si amestecati-l cu praful de budinca, acnd amestecul s-a omogenizat adaugati 50 grfrisca batuta spuma tare, apoi turnati-o in tava, peste banane.
- Introduceti tava la frigider pentru 5-6 ore , de preferat peste noapte, apoi decorati-o cu frisca batuta spuma si cu felii din banana ramasa.