Tarta cu ciuperci- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tarta cu ciuperci este o tarta aperitiv foarte gustoasa, pe care o puteti servi atat calda cat si rece, la micul dejun sau la cina.

Ingrediente

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 2 gogosari
    • 1 ceapa
    • 200 gr ciuperci
    • 200 gr smantana/branza
    • 3 oua

    PENTRU ALUAT:

    • 200 gr margarina
    • 4 linguri apa
    • 450 gr faina
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se pregateste un aluat din ingredientele respective, aluat care se intinde intr-o tava de tarta si se tine la frigider circa 30 minute.
  2. Intre timp se taie fasii gogosarii, ceapa, cupercile, care se calesc putin cu sare si piper.
  3. Separat se amesteca ouale, smantana si branza rasa. Peste aluatul din tava se pun legumele, iar peste ele se toarna amestecul de oua. Se coace la foc potrivit cam 30 minute.

Recomandari

Tarte